Защо е необходима онлайн платформа на Амакидс и с какво се различава от другите

02.11.2018

Важен момент в методиката на обучение е наличие на съвременна онлайн платформа. Сегашните деца не обичат да учат само от учебници. Да, и това е правилно. Светът отдавна е различен и ако не използваш модерни средства за комуникация – това означава, че изоставаш на 20-30 години от съвременния свят.

 

Програмистите на Амакидс са написали онлайн платформа, която позволява да се тренира всеки ден по 15-30 минути, за да се отработват навиците, които детето придобива по време на занятията в центъра. Ако детето прави грешки, системата показва коя конкретно тема не е усвоена добре. Треньорът може да коригира индивидуалната програма на ученика и да му помогне да премине сложния етап без грешки.

 

С какво се различава нашата платформа от другите?

амакидс онлайн платформаТова е съвременен интелектуален продукт с 3D анимация, различни нива, рейтинги, куестове и анимации в края на урока. Наскоро създадохме приложения за Android и IOS, които позволяват на детето да тренира дистанционно, ако няма достъп до интернет (ваканции, отпуска на родителите, в провинцията при баба).

 

Непрекъснато се създават нови режими, усложняват се задачите, за да не се спира развитието на детето. С нас работят програмисти и ИТ специалисти, които могат да създадат наистина готини интелектуални продукти, които помагат на децата ни да растат и да се развиват.