Гергана Табакова - Амакидс

Треньори

С удоволствие Ви представяме нашите талантливи треньори в Aкадемията по ментална аритметика AMAKids.

Мартин Братанов

Мартин Братанов или просто Марти. Ето петте факта, които сподели за себе си:
Мартин Братанов - треньор в Amakids1. Когато бях малък много обичах да чета книги, една от най-любимите ми беше » Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада»

 

2. Вярвам, че всеки един предмет в училище и извън него, може да бъде направен интересен, забавен и различен, стига да вложиш част от своята креативност, любов и изобретателност в него.

 

 

3. Убеден съм, че всички деца имат огромен потенциал. Моята задача като учител е да ги подкрепям, насърчавам и да вярвам в тях.

 

4. Когато бяхме малки обичахме да играем на «Криеница», да стоим по тъмно и да молим родители си да ни «оставят още 10 минутки навън». Имах прекрасно детство!

 

5. На 23 години сбъднах една от мечтите си да съм част от създаването на социален проект. Казва се «Късчета По-Знание» и се развиваме в 3 направления — обучения за говорене пред публика, семинари за личностно изграждане и подкрепяме инициативи с добри каузи.

 

 

Стела Недялкова

Вижте петте факта, които Стела сподели за себе си:

Стела Недялкова - треньор в Amakids1. Завършила съм гимназия в 33 ЕГ „Св. София”, а висшето си образование завърших в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, със специалност География.

 

2. Когато бях малка мечтаех да пътувам, а книгите бяха моето превозно средство и смятам, че са най-сигурния начин за развитие на детското въображение.

 

3. Хобито ми е моята работа. Да работиш с деца е предизвикателство, което носи голяма отговорност, но и огромно удовлетворение.

 

4. Обичам да прекарвам повечето си свободно време сред природата, защото тя ме вдъхновява.

 

5. Любимото ми занимание са игрите. Децата ме научиха, че не всяка игра се играе непременно за победа, а за да научиш нещо важно и полезно.

 

 

Гергана Табакова

Ето петте любопитни факта, които Гери сподели за себе си:

Гергана Табакова - Амакидс1. Художник съм. Считам, че това ми помага много при работата с деца, защото умея да се концентрирам в нещата и да виждам в дълбочина.


2. Мисля, че нещото, което си заслужава най- много да наблюдаваме в децата е тяхната игра. Понякога, когато говорим с роднини, ние се чудим как е възможно да не помним тази или онази случка от детството. Понякога не помним дори и хора, присъствали в живота ни тогава. Но всички ние помним на какво сме си играли и как. Според мен, играта е първата връзка с реалността.


3. Бях затворено дете — четях много, имах малко приятели, с който много си играехме и се чувствах истински свързана с тях. Преживявах детството си като щастливо. Спомням си, че най- много обичах да си правим фенери от дини и «да ходим на приключение», а най-неприятна ми беше играта на криеница.


4. Вярвам, че всяко дете е впечатляващо по свой начин. Моята роля като учител е да го накарам и то самото да повярва в това.


5. Обожавам приятелите си и хората, които са около мен.

 

 

Анна

Всеки родител в Академията може да я познае по гласа, а децата я познават по усмивката Ето какво разказа за себе си нашият администратор — Анна:

 

Анна1. Когато бях малка, обичах да чета приказки на братя Грим, да играя с приятели и да изнасяме «концерти» и «театрални представления» пред родители и съседи.

 

2. Имах страхотно детство, винаги се сещам за него с усмивка, която се опитвам да предам на децата, и да ги накарам, чрез забавни игри да възприемат по-лесно материала.

 

3. Харесва ми това, което правя, защото вярвам, че развиваме потенциала и помагаме на децата.

 

4. Вярвам, че всяко дете има талант, стига само да бъде намерен правилният ключ за отключването и развиването му.

 

5. И преди имах добра памет, а след ежедневните упражнения по ментална аритметика, мъжът ми вече няма никакъв шанс да спечели спор

 

 

Дария Смирнова

Имаме удоволствието да ви представим директора на школата по ментална аритметика — Дария Смирнова. Вижте петте факта, които тя сподели за себе си:

дария смирнова1. Като малка обожавах да чета. Бях едва на 4 години, когато прочетох първия си вестник.

 

2. За 12 години успях да сменя 8 училища и така намерих много приятели . Най-краткия срок, който съм прекарала в едно училище беше 2 месеца.

 

3. Родена съм в Естония, говоря естонски, руски, английски и италиански, но живея в България от 8 години и смятам, че българския език е един от най-красивите в света!

 

4. Смятам, че всеки човек трябва да запази детското в себе си и да се радва на всеки миг от живота!

 

5. Най-много в работата ми харесва това, че всяка вечер наблюдавам как децата влизат в часа с огромно желание и ентусиазъм. Да виждам техните усмивки ме прави невероятно щастлива.

 

Треньори
5 (100%) 4 votes