Защо е нужна онлайн платформата AMAKids и с какво тя се различава от останалите

21.02.2017

Изключително важен елемент в методиката е наличието на съвременна онлайн платформа. Днешните деца не обичат да учат само от учебници. И това е много правилно. Светът отдавна вече е друг и ако не използваме съвременните средства за комуникация, значи сме изостанали с 20-30 години от останалите.

 

Screen Shot 2017-02-21 at 11_FotorПрограмистите на Амакидс са създали онлайн платформа, която позволява децата да се занимават вкъщи всеки ден по 15 минути, за да затвърдят навика, който са получили по време на колективните занимания в центъра ни.

Ако детето сбърка, системата му показва къде е грешката му и така то разбира каква част от материята е усвоил по-слабо. Преподавателят също вижда това и може да му помогне да мине този сложен за него етап без да прави повече грешки.

 

С какво нашата платформа се отличава от аналогичните такива?

Това е съвременен интелектулен продукт с 3D анимация, различни нива, въпроси, награди. Наскоро създадохме и приложения за Android и IOS, които позволяват на детето да се занимава дистанционно, дори и да няма достъп до интернет в дадения момент (ако е във ваканция или е на гости при баба). Платформата се разработва постоянно, въвеждат се нови режими, задачите се усложняват, за да може да се поддържа непрекъснато интереса на детето и да има винаги в какво да се съревновава. 

 

 

Защо е нужна онлайн платформата AMAKids и с какво тя се различава от останалите
5 (100%) 4 votes