Ментална аритметика за възрастни

чести въпросиМенталната аритметика е система за развите на интелекта. Чрез този метод се тренира мозъка, за да се възприеме и обработи по-бързо информацията. Оттам нататък всеки може да използва придобития навик за своите лични цели – по-бързо навлизане в новостите на работа, изучаване на чужди езици или занимания с творчески дейности. Методиката позволява да се овладее психоемоционалното състояние на човека, да се отнеме стреса и да се повиши жизненият тонус.

Менталната аритметика е подходяща както за деца, така и за големи, защото ползите й са изключително важни за всяка една възраст. Благодарение на този метод се развиват едновременно и двете полукълба на мозъка. 

Какво получава човек на практика?

Значително се повишава концентрацията и паметта (фотографска, краткросрочна и дългосрочна). Процесът на мислене се ускорява, от което човек не е толкова уморен от непрекъснатата мисловна дейност и нестихващия информационен поток. В следствие на това пък започват да се радват на повече свободно време. 

Дълго време се е считало, че менталната аритметика е достъпна само за деца до 16-годишна възраст, защото след това способността за формиране на невронни връзки почти изчезва. Но ние се убедихме в обратното.

Изучаването на ментална аритметика от възрастните дава чудесни резултати. Именно затова започваме сформирането на групи за хора от 18 до 99 години, които ще минат ускорен тримесечен курс. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!

Постоянното развитие на интелекта е залог към вашия успех!

 

Заявете Вашия БЕЗПЛАТЕН пробен урок сега!

ментална аритметика за възрастни