Академия по ментална
аритметика за деца
+359 878 1337 13
ЗАЯВКА ЗА ОБРАТНО ПОЗВЪНЯВАНЕ
AMAKIDS е една от най-динамично развиващите се днес фирми
AMAKids - това е мрежа от центрове по ментална аритметика за деца от 4 до 16 години. Ние помагаме на децата да развият своя потенциал, да повишат своята креативност и скорост на мислене с помощта на иновативно обучение. Обучението помага да се развият и двете полукълба на мозъка с помощта на устното смятане.
Вашето дете е ГЕНИЙ и ние може да го докажем.
Franch.biz, който е най-големият каталог в рускоезичните сайтове по продажба на франчайз за 2015 година, ни даде следните оценки.
Откритие на годината
Номиниран
Франчайз на 2015 година
Номиниран
Най-добър франчайз в сферата на услугите
Бърза възвръщаемост на инвестициите.

Точката на рентабилност се достига след един месец работа.

Пълна възвръщаемост на инвестициите след половин година работа.

При стриктно спазване на всички препоръки от AMAKids срокът на възвръщаемост на вложените инвестиции е от 4 до 6 месеца.

Пълно подпомагане на франчайзополучателя при започване на бизнеса.

За стартиране на проекта не се изискват специални навици и знания. Вие получавате работеща система за набиране на деца, точна програма за подпомагане на партньорите, проверени и ефективни маркетингови инструменти.

Нашата цел не е да спечелим от продажбата на
франчайз, ние печелим от оборота на франчайзополучателя.
Заявка за получаване на консултация

Натискайки бутона "Изпрати", Вие се съгласявате с "Политиката на поверителност" и давате съгласие за обработване на Вашите "Лични данни".

Ако започнете сътрудничество с нас, Вие получавате:
Регистрирана търговска марка
Методическо осигуряване и подпомагане.
Стъпка по стъпка действията на франчайзополучателя за стартиране на проекта и при развитието.
Отработена и проверена методика по подбор на персонала.
Опит и алгоритъм при избор на помещения.
Ръководство по реклама.
Помощ на място от преподавател за подготовка на Вашите сътрудници, включително администратор. До 7 човека.
Описание на корпоративния стандарт на работа.
Начален комплект. 1 сметало за преподавателя, 10 комплекта сметала и учебници за деца.
Описание на комплекса от мероприятия по развитието.
Опит, поетапен алгоритъм, жива двустранна връзка с нашите специалисти-консултанти. Описание на комплекса от мероприятия по развитието.
Специално разработени методики на работата.
Персонален мениджър, консултиращ на всеки етап от стартиране на франчайза.
Осигурен достъп до единната система за регистрация и управление на бизнеса.
Как да открия център Amakids
1
Подаване на заявка
2
Наш специалист се свързва с Вас
3
Сключваме договор
4
Назначаваме персонален мениджър
5
Предоставяме всички необходими материали и провеждаме обучение
6
Започваме сътрудничество
Ние разработихме съвременен адаптиран и лесен за развитие на бизнес модел, позволяващ на нашите франчайзополучатели да получат печалба в най-кратки срокове
Разбери подробностите веднага!

Натискайки бутона "Изпрати", Вие се съгласявате с "Политиката на поверителност" и давате съгласие за обработване на Вашите "Лични данни".

Особености на методиката на AMAKIDS
Детето не е съд, който трябва да се запълни,
а факел, който трябва да се запали!
Именно затова всички наши занятия преминават във вид на състезания, а нашите специалисти са разработили уникална платформа за самостоятелни упражнения на децата у дома, не само в онлайн режим, но и с възможност да се занимават офлайн. Курсът по Ментална аритметика в нашия център не се прекъсва, дори ако детето отсъства през ваканцията и няма достъп до интернет. Платформата е създадена така, че да мотивира детето за занятията, обучението се превръща в увлекателна игра-състезание, с 3D анимация, анкетиране, повишаване на оценките и издигане в очите на съучениците. С цел по-висока ефективност на обучението и поддържане интереса на детето, платформата се обновява редовно.
Отзиви за франчайза
Асель
Бишкек

След запознаване с ръководството на Академията по ментална аритметика аз останах с много добро впечатление за фирмата и за нейната методика при изучаване на менталната аритметика. Нещо повече, аз се убедих, че това е полезна и нужна работа! А в хода на работата разбрах, че не съм сгрешила при избора на франчайз. Днес смятам, че „Амакидс” е най- перспективната и прогресивна методика за занятия с ментална аритметика. Амбициозните цели, които си поставяме - да станем водещи в областта на менталната аритметика, ще бъдат постигнати! Импонира ми сериозното отношение и постоянният стремеж към развитие в нашата фирма. Отношението на ръководството и упоритият труд, а също и сплотеният екип от партньори в различни страни и градове е залог за успех на цялата мрежа на „Амакидс”. Радвам се, че аз съм в този екип.

ВИКТОР
Брест

Купувайки франчайза на „Амакидс” бях уверен в резултата и в това, че няма да се наложи да го чакам дълго. Най-важното при убеждаването е искреното удивление в очите на родителите и радостта на детските лица. Франчайзът е прецизен, ИТ-платформата се усъвършенства постоянно, има постоянна връзка със службите в офиса – всичко това позволява комфортно и успешно да се занимавам с бизнеса. Препоръчвам „Амакидс” на всички!

ВИКТОРИЯ
Винница

В нашата мрежа от обучителни центрове - в Школа „Гарант”, винаги се обръща голямо внимание на новото и прогресивното. Ние преподавахме чужди езици и компютърни технологии, когато узнахме за методиката по ментална аритметика на „Амакидс”. Франчайзът на академията по ментална аритметика за деца е абсолютно подходящ за нас, всъщност идеята е супер-уникална, прогресивна и, главно изключително търсена от родителите на съвременните хиперактивни деца. Партньорството с академията по ментална аритметика само след седем месеца сътрудничество увеличи печалбата на целия бизнес с 30%. И това е само началото! В следващата учебна година ние се надяваме да увеличим печалбата с още 20-30%, което е напълно реално. С удоволствие работим с екипа на Амакидс, защото тази фирма, независимо от стремителното си развитие, не забравя за партньорите. Сътрудниците на фирмата винаги намират и време за консултации, и нужните аргументи за родителите, и за съвети за стратегическото развитие не само на собственото направление, но и на целия бизнес.

ЕГОР И ЕВГЕНИЯ
Омск

Повече от 10 години работих като управител в различни фирми на пазара на FMCG, но винаги съм искал да работя за себе си, да имам собствен бизнес, който би ми носил удоволствие. Отлично решение се оказа купуването на франчайз от Амакидс: първо, темата за детското развитие винаги е била и ще бъде благородно и актуално дело, второ, самата ментална аритметика за нашата страна е иновативна и предизвиква истински интерес у всички без изключение. Още от първия месец бизнесът започна да носи печалба, а след три месеца доходът от бизнеса се изравни с дохода от работата като наемен сътрудник. Моята съпруга също се включи в моя бизнес-проект и сега имаме семеен бизнес, за който можехме само да мечтаем. И, което е особено важно за нас – това са благодарните родители и децата, въодушевени от собствените си успехи!

КИРИЛЛ
Киров

Когато за пръв път видяхме видео с дете, пресмятащо примери с невероятна скорост, ние бяхме поразени и решихме да открием собствен център за ментална аритметика именно защото видяхме в тази методика бъдеще. Нашият първи център беше открит през ноември 2015 г., а до март 2016 г. в гр. Киров работеха вече три центъра по ментална аритметика Амакидс, - и ние не се каним да се задоволим с постигнатото. Родителите искат да дадат на децата си най-добрите възможности за развитие. Ние наблюдаваме какъв резултат дава методиката Амакидс и виждаме благодарни родители, чиито деца започнаха не само да смятат бързо на ум, но и повишиха успеха си в училище, подобриха паметта, вниманието и постоянството си. Разбира се, приятно е да чувстваме, че правим добро дело, помагайки на децата да разкрият своя потенциал и да облекчат сложното обучение в училище.

Нина
Астана

Аз съм майка на три прекрасни деца и винаги ми е било трудно да открия подходящ за тях не толкова скъп и добър образователен център. Веднъж с моя съпруг решихме сами да открием такъв център. Аз изучавах около 3 месеца различни развиващи методики, които реално биха помогнали на моите деца да израснат умни и да се разкрият техните таланти. От всички разгледани методики най-много ми хареса Амакидс. Аз нямах опит в бизнеса, още повече на франчайзинг. Много съм благодарна на екипа на академията по ментална аритметика и за предоставените материали, и за дейното участие по откриването и за помощта в организацията на образователния детски център. През декември 2015 г. подписахме ексклузивен договор за откриване на първия център в гр. Къзълорда, а само след три месеца аз открих трети център в града, а през април 2016 г. подписах договор за откриване на центрове по ментална аритметика в гр. Астана.

География на марката
Ако имате още въпроси, оставете своя телефонен номер и наш специалист ще отговори на всички Ваши въпроси
Научи подробностите веднага!

Натискайки бутона "Изпрати", Вие се съгласявате с "Политиката на поверителност" и давате съгласие за обработване на Вашите "Лични данни".